Aardgas

Aardgas

Ons tariefplan voor aardgas zit boordevol voordelen, net als die voor onze elektriciteit! Wie denkt aan aardgas, denkt aan verwarming, één van de belangrijkste brandstoffen voor de verwarmingen van woningen en gebouwen.

Transparant tariefplan

Aardgas van watz heeft voor jou heel wat voordelen. Het aardgastarief is per kwartaal vast en zo biedt watz slechts één tariefplan aan (huishoudelijk en klein zakelijk). Gedaan dus met die ingewikkelde tariefplannen waarmee je door het bos de bomen niet meer ziet. Bij watz is het tariefplan voor aardgas heel eenvoudig: het aardgastarief is variabel en volgt de prijzen van de markt. In tegenstelling tot de meeste andere aanbieders op de Belgische markt, laat watz je ieder kwartaal de nieuwe eenheidsprijs weten.

Huh wat is TTF103?

Watz biedt je dus aardgas aan een transparante prijs. Maar wist je dat die gebaseerd is op de TTF103? Dat is een variabele niet-oliegerelateerde indexparameter per kwartaal die verwijst naar de referentieprijs van aardgas op de internationale markt. Die index verandert vier keer per jaar en wordt uitgedrukt in Euro per Megawatt uur. We maken het voor jou heel eenvoudig: de prijs die je bij ons betaalt is gelijk aan die TTF103 + 5,32 Euro (exclusief BTW).

Een klein voorbeeldje: stel dat de TTF103 25 Euro/MWh bedraagt, dan betaal je bij watz 30,32 Euro/MWh of 3,03 cent/kWh (exclusief BTW)!

Vergelijk nu onze prijs met die van de andere spelers op de markt en bereken hoeveel jouw aardgasfactuur bij watz zou bedragen!

Service

En natuurlijk krijg je er onze service gratis bovenop. Heb je een vervelende vraag of zijn er problemen? Neem snel contact met ons op en je krijgt gegarandeerd ten laatste de werkdag nadien een antwoord, maar we streven ernaar om je dezelfde dag nog een antwoord te bezorgen! En net als bij je elektriciteitscontract, geldt ook bij je aardgascontract dat we je zes weken voor afloop contacteren om je contract te verlengen. Easy, toch?