Elektriciteit

100 % Belgisch groen

Kies voor milieuvriendelijke elektriciteit van een Belgische ondernemer. Watz is voor de volle 100% in handen van Belgische aandeelhouders. We trachten tevens zoveel mogelijk van onze Belgische energie in België aan te kopen.

Neem even de tijd en ontdek ons uniek tariefplan. Vergelijk onze prijs met die van de andere spelers op de markt en bereken zelf jouw voordeel. Niet onbelangrijk hierbij is om even stil te staan bij waar je nu precies voor betaalt en wat nu net het voordeel is van een variabele prijs in de huidige marktsituatie.

Wij bieden je tips om je energiefactuur aan te pakken, maar je kan ook zelf een duit in het zakje doen door even na te denken over hoe en waarvoor jij die kostbare energie precies gebruikt.

Variabele prijzen

Onze prijzen zijn concurrentieel. Onze persoonlijke service krijg je er gratis bovenop. U heeft in de media ongetwijfeld vernomen dat de prijzen momenteel zeer hoog liggen, waardoor wij opteren om je een variabele prijs aan te bieden. Op deze manier zorgen we ervoor dat je prijs daalt wanneer ook de markt daalt en hiermee volgen we de raad van de Belgische regulatoren.

En omdat we het graag transparant houden, krijg je voor het verloop van je actueel contract een voorstel voor de volgende periode. Dat voorstel zal identiek zijn als het voorstel dat we op dat moment aan onze nieuwe klanten aanbieden.

Watz… for you

1 tariefplan, 1 prijs
Bij watz verdwaal je niet tussen tientallen tarieven en evenveel verschillende formules en niet-zo-uitzonderlijke promoties. Wij bieden je één klaar en duidelijk tariefplan (huishoudelijk en klein zakelijk), zonder addertjes en zonder kleine lettertjes.

Bij watz geniet je van een variabele energieprijs voor 12 maanden. Op deze manier weet je op elk moment van de dag hoeveel je aan het betalen bent voor je energie. Voor je eindafrekening nemen we de gemiddelde prijs van je jaarcontract zodat alles overzichtelijk blijft. Zo heb je gegarandeerd de beste prijs die de markt op ieder moment te bieden heeft en wij kunnen deze ook vastklikken indien de prijzen laag genoeg staan. Het volstaat om ons hiervoor een mailtje te sturen.

Voor het verlopen van jouw overeenkomst krijg je van ons het nieuwe voorstel voor de volgende periode. Zo geven wij jou telkens de vrije keuze om al dan niet verder te gaan met ons. Wij zijn een 100% Belgische onderneming. 100% groene stroom is ons elektriciteitslabel. Zo dragen we samen bij aan een leefbaarder milieu en aan onze lokale economie.

Service

En natuurlijk krijg je er onze service gratis bovenop. Heb je een vervelende vraag of zijn er problemen? Neem snel contact met ons op en je krijgt gegarandeerd ten laatste de werkdag nadien een antwoord, maar we streven ernaar om je dezelfde dag nog een antwoord te bezorgen! En net als bij je elektriciteitscontract, geldt ook bij je aardgascontract dat we je zes weken voor afloop contacteren om je contract te verlengen. Easy, toch?

Besparingstips

Voor welke leverancier je ook kiest, je hebt zelf in de hand hoeveel energie je precies verbruikt. Sta even stil bij hoe jij dagelijks met kostbare energie omgaat bij jou thuis. Wij geven je alvast enkele nuttige tips. Deze helpen je niet alleen besparen op je energiefactuur, maar zorgen er ook voor dat je je steentje bijdraagt bij een duurzame toekomst voor toekomstige generaties.

Heb je zelf nog leuke tips? Stuur ze ons via hallo@watz.be.