Elektriciteit

100 % Belgisch groen

Kies voor milieuvriendelijke elektriciteit van eigen bodem. De elektriciteit van watz wordt voor de volle honderd procent in België geproduceerd. Maar dit is niet alles. watz rekent voor zijn energie enkel op hernieuwbare, groene energie.

Neem even de tijd en ontdek ons uniek tariefplan. Vergelijk onze prijs met die van de andere spelers op de markt en bereken zelf jouw voordeel. Niet onbelangrijk hierbij is om even stil te staan bij waar je nu precies voor betaalt en wat nu net het voordeel is van een vaste prijs.

Wij bieden je tips om je energiefactuur aan te pakken, maar je kan ook zelf een duit in het zakje doen door even na te denken over hoe en waarvoor jij die kostbare energie precies gebruikt.

Vaste prijzen

Onze prijzen zijn concurrentieel. Onze persoonlijke service krijg je er gratis bovenop. Daarnaast kan je bij watz steeds rekenen op een vaste prijs voor de komende 12 maanden.

En omdat we het graag transparant houden, krijg je ten laatste 6 weken voor het verloop van deze periode een offerte voor de volgende 12 maanden. Zo kan je vrij kiezen of je met ons verder wil gaan.

Watz… for you

1 tariefplan, 1 jaar, 1 vaste prijs
Bij watz verdwaal je niet tussen tientallen tarieven en evenveel verschillende formules en niet-zo-uitzonderlijke promoties. Wij bieden je één klaar en duidelijk tariefplan (huishoudelijk en klein zakelijk), zonder addertjes en zonder kleine lettertjes.

Bij watz geniet je van één vaste energieprijs voor 12 maanden. Alles waar wij iets over te zeggen hebben, zetten we voor 12 maanden vast. Ten minste 6 weken voor het verlopen van jouw overeenkomst krijg je van ons een offerte voor de volgende 12 maanden. Zo geven wij jou telkens de vrije keuze om al dan niet verder te gaan met ons. Wij zijn een 100 % Belgische onderneming. 100% Belgisch groen is ons elektriciteitslabel. Zo dragen we samen bij aan een leefbaarder milieu en aan onze lokale economie.

Service

En natuurlijk krijg je er onze service gratis bovenop. Heb je een vervelende vraag of zijn er problemen? Neem snel contact met ons op en je krijgt gegarandeerd ten laatste de werkdag nadien een antwoord, maar we streven ernaar om je dezelfde dag nog een antwoord te bezorgen! En net als bij je elektriciteitscontract, geldt ook bij je aardgascontract dat we je zes weken voor afloop contacteren om je contract te verlengen. Easy, toch?

Besparingstips

Voor welke leverancier je ook kiest, je hebt zelf in de hand hoeveel energie je precies verbruikt. Sta even stil bij hoe jij dagelijks met kostbare energie omgaat bij jou thuis. Wij geven je alvast enkele nuttige tips. Deze helpen je niet alleen besparen op je energiefactuur, maar zorgen er ook voor dat je je steentje bijdraagt bij een duurzame toekomst voor toekomstige generaties.

Heb je zelf nog leuke tips? Stuur ze ons via hallo@watz.be.