Gezever Meter: gratis Streamz

Ontdek de zever achter 3 maanden gratis Streamz bij jouw energie

Wauw!! Sluit je nu aan bij energieleverancier x en krijg 3 maanden Streamz, gratis! Dat klinkt als een leuke promo. Maar wat zit erachter? Wij onthullen voor jou de zever achter deze reclamestunt.

Bij Watz krijg je 4 maanden Streamz gratis

We hebben een FLEXibel tarief voor elektriciteit van deze energieleverancier vergeleken met het variabel tarief voor elektriciteit van Watz, zoals weergegeven op beide websites in de maand december. Voor dit flexibele tarief gebruikt energieleverancier x dezelfde energiebeurs als Watz, ze betalen dus beide evenveel om deze energie aan te kopen.

Wat blijkt? Met het geld dat je bij Watz bespaart op energie, kan je 4 maanden gratis Streamz kijken! Leuke promo, hé?

Watz is € 42,06 goedkoper

We zouden jullie graag de volledige berekening tonen van deze vergelijking. Jammer genoeg vindt energieleverancier x dat niet zo fijn en kunnen we je dus geen cijfers geven. Bovenstaande grafiek hebben we wel op schaal gemaakt.

Zelf zijn we wél graag transparant. Stel dat je 3 500 kWh / jaar verbruikt bij Watz aan het tarief van december dan betaal je hiervoor € 212,89 + onze vaste vergoeding van € 39,00. Watz is hiermee € 42,06 goedkoper.

We raden je aan om de berekening zelf te maken. Kom je er niet uit? Stuur ons gerust een foto van je laatste jaarafrekening, dan berekenen wij het verschil voor jou. 

Gratis Streamz bij jouw elektriciteit? 100% gezever

Stap nu over naar Watz en krijg het best mogelijke tarief. Met wat je bespaart op energie kan je Streamz kijken.

Of Netflix.

Of Disney+.

Of Apple TV.

Of allemaal!

Stap over op Watz

Ben jij die valse reclame ook zo beu? Ga voor een duidelijk tarief met transparante uitleg.

Gewoon elektriciteit, gewoon gas. Geen gezever.

word klant

Delen