Bespaar tot wel 35% op je energiefactuur!

De energiekost wordt een steeds belangrijkere uitgavepost in het gezinsbudget. Vele consumenten stapten het voorbije jaar al over naar watz en realiseerden zo een eerste grote besparing. Voor gezinnen die hun energiefactuur structureel en op lange termijn naar beneden willen halen, is isolatie een aan te raden investering.

Fris alternatief: 100% groen en Belgisch

Watz biedt als erkend energieleverancier een fris alternatief voor de traditionele multinationals. Wij zijn bovendien 100% Belgisch. Onze approach is transparant en duidelijk. We bieden je tips om je energiefactuur aan te pakken, maar je kan ook zelf een duit in het zakje doen door goed na te denken over hoe en waarvoor jij die kostbare energie precies gebruikt. Dat brengt ons op het thema isoleren!

5% korting op totale isolatiefactuur

Om jou nog verder te helpen bij het besparen op je energiefactuur hebben we een interessante deal voor je. Je krijgt 5% korting van watz op je totale isolatiefactuur.

Je stapelt al snel een aanzienlijke korting op. Isoleren doe je als investering. Uiteindelijk spaar je geld uit én stijgt de waarde van je woning. Bestaande premies verminderen deze investering.

Deze unieke deal bieden we je aan samen met Pluimers, de Europees marktleider in isoleren. We hebben alle vertrouwen in Pluimers. Ze zijn een betrouwbare partner die net als ons staan voor duidelijkheid, bereikbaarheid en transparantie. Je krijgt gratis advies, een vrijblijvende offerte en 10 jaar garantie op alle isolatievormen. De ruim 40 jaar ervaring komt daar nog eens bovenop.

Ja, ik wil graag gratis advies en een vrijblijvende offerte


SpouwmuurisolatieVloerisolatieKruipkelderisolatie
DakisolatieZoldervloerisolatie