Transparantie is voor Watz heel belangrijk. We houden niet van onaangename verrassingen, kleine lettertjes in contracten of verborgen kosten.
Gewoon gas en elektriciteit aan de beste prijs, zonder gezever.

Wat is de beste prijs?

Zowel voor elektriciteit als voor aardgas biedt Watz dus een variabel tarief aan. Zo betaal je nooit meer dan dat je zelf hebt verbruikt, tegen het actuele tarief. Wat het actuele tarief precies is, kan je altijd terugvinden op onze website.

Voor aardgas varieert het tarief ieder kwartaal, maar ook hier werken we met variabele tarieven, die we publiceren op onze tariefkaarten. Op elk moment weet je dus het tarief van je energie en je eigen verbruik.

Download tariefkaart
Download overnamedocument

TTF103

De prijs van aardgas is gebaseerd op de TTF103. Dit is een indexatie van de gasprijs per kwartaal die verwijst naar de prijs van aardgas op de internationale markt. Deze index verandert dus vier keer per jaar en wordt uitgedrukt in Euro per Megawatt uur. De formule waar wij onze gasprijs op baseren is gelijk aan die TTF103 + 5,32 Euro (exclusief BTW).

Als de kwartaalprijs van gas op dit moment bijvoorbeeld 8,526 Euro/MWh bedraagt, dan betaal je bij Watz dus 13,85 Euro/MWh of 1,39 cent/kWh (exclusief BTW)!

Contact

Heb je een vraag over elektriciteit of aardgas, of over de berekening van onze tarieven? Neem dan gerust contact op met het Watz-team, behulpzame professionals met kennis van zaken. Zij helpen je graag verder met je vragen en proberen om je binnen twee werkdagen een passend antwoord te geven.