Watz Zonnepanelen

Zonnepanelen kan je ook simpelweg laten installeren via Watz. Wij werken samen met een netwerk van partners over het hele Belgische grondgebied. Tot op heden hebben die samen al meer dan 5000 installaties over heel België geplaatst. Steeds meer huishoudens maken de overstap naar stroom die wordt geleverd door zonnepanelen op het dak. Wanneer deze panelen op je dak liggen, heb je stroom in huis die op een natuurlijke en groene manier is opgewekt, even groen en lokaal geproduceerd als de stroom van Watz dus. Zonnepanelen bieden ook een goede manier om te besparen op je elektriciteitskosten, aangezien je veel van je geproduceerde stroom rechtstreeks verbruikt en dus hiervoor geen distributie- en transportkosten betaalt.

Waar moet je rekening me houden?

Je type dak

Daken worden in verschillende vormen, hoogtes en materialen gemaakt. Het type dak dat je hebt, bepaalt of je huis geschikt voor zonnepanelen is. De vorm van het dak is het eerste waarnaar gekeken wordt.

Het materiaal

De meeste daken zijn bijna altijd geschikt voor de installatie van zonnepanelen. De panelen worden met een constructie vastgemaakt aan de basis van het dak. Onze experts bestuderen het materiaal van uw dak om er zeker van te zijn dat het wel voor zonnepanelen geschikt is.

De ligging

Of je huis geschikt voor zonnepanelen is, wordt ook vaak bepaald door de ligging van je woning. Op ieder dak kan je zonnepanelen plaatsen, maar de zonnepotentie van sommige daken is soms hoger dan die van andere. Hoe hoger de zonnepotentie is, hoe meer je uit je zonnepanelen kunt halen.

Onze partners voeren altijd een grondige expertise van jouw gebouw uit en geven je een offerte die afgestemd is op jouw persoonlijke voorkeuren. Klik hier om zo’n een offerte te verkrijgen.

Delen

Reageer