watz... powering you

Watz biedt als erkend energieleverancier een fris alternatief voor de traditionele multinationals. Wij zijn bovendien 100% Belgisch. Onze approach is transparant en duidelijk. Je kunt ons eenvoudig bereiken en we staan steeds paraat om je vragen op te lossen. Evident dat daarom al meer dan 20.000 klanten tot de watz community toetraden.

watz... Gert?

De carrière van Gert Haubrechts bracht hem langs een reeks van interessante tussenstops in IT en dienstverlening (IBM, Toyota, Base). Zijn ervaring leerde hem het belang van klantentevredenheid. Het spreekt dan ook voor zich dat Gert zich dubbel plooit om iedere klant tot dienst te zijn. Niets schenkt hem zoveel voldoening als een tevreden klant!

watz... so special

1.Duidelijkheid: geen dubbelzinnige tarieven of verraderlijke kleine lettertjes, geen vast contract, maar praktische info binnen handbereik.
2.Bereikbaarheid: onze medewerkers zijn stuk voor stuk behulpzame professionals met kennis van zaken. Ze staan dag in dag uit voor je klaar.
3.Transparantie: open communicatie en transparante prijzen en tarieven. Op deze website kun je zelf berekenen waarom de keuze voor watz voor jou de voordeligste is.

watz.. kunnen we doen?

Maak kennis met het watz..team, we helpen je graag verder: hallo@watz.be.

Tanja, Fatima, Amina, Manu en Toni

Tanja, Fatima, Amina, Manu en Toni zijn de collega’s die voor jou paraat staan. Ze staan steeds klaar om je vragen – hoe ingewikkeld ze ook zijn – te ontwarren en meteen op te lossen. Ze zijn meer dan een klantendienst!

Kyrill en Tom

Kyrill haalde in 2016 de Waalse en Brusselse licentie binnen en draagt de verantwoordelijkheid van deze markten. Hij speurt ook interessante buitenlandse markten af om Watz internationaal op de kaart te zetten.

Tom staat in voor de technische kant van het verhaal en vertaalt de steeds ingewikkelder wordende markt naar begrijpbare taal. Hij staat ook in voor het uitbreiden van de bestaande modaliteiten om net dat extra meer te doen dat je ontbreekt bij de andere leveranciers.

Amin & Siebe - onze financiële dienst

Amin startte bij watz op de klantendienst maar had al snel enkel oog voor cijfertjes. Geassisteerd door Siebe, regelt hij de dagdagelijkse werking van onze financiële dienst. Van het maken van facturen tot het verwerken van jouw betalingen… zij zorgen ervoor!