Watz is een nieuwe, erkende energieleverancier die een fris alternatief biedt tegenover de traditionele multinationals. Zo zijn we 100% groen, 100% Belgisch en vooral heel transparant en duidelijk.

Watz houdt namelijk niet van gezever. Er zijn dus geen kleine lettertjes en geen extra kosten. Gewoon gas en/of elektriciteit, tegen de beste prijs.

Met een persoonlijke service bestaande uit behulpzame professionals met kennis van zaken.

Gewoon elektriciteit

100% Belgisch, 100% groen

Kies voor de 100% groene, milieuvriendelijke elektriciteit van Watz.

Watz is namelijk volledig in handen van Belgische aandeelhouders en samen proberen wij dan ook om zoveel mogelijk van onze elektriciteit in België aan te kopen. Voor elektriciteit bieden we één duidelijk tariefplan aan, huishoudens en klein zakelijk.

Je wilt nooit te veel betalen voor je energie. Dit is de reden dat Watz een variabele prijs voor elektriciteit hanteert. Als de prijs voor elektriciteit op de energiemarkt daalt, merk jij dat ook meteen. Zo betaal je nooit te veel. Hiermee volgen wij de raad van Belgische regulatoren.

gewoon elektriciteit
gewoon elektriciteit en gas

Gewoon gas

Een tariefplan vol voordelen

Het tarief voor gas ligt per kwartaal vast. Ook hier is er één duidelijk en transparant tariefplan beschikbaar voor huishoudens of klein zakelijk, net als bij onze elektriciteit.

De aardgasprijs is variabel en volgt de markt.

Ieder kwartaal laten wij je hier de nieuwe prijs van weten. Watz laat je namelijk niet in de kou staan. Als je wilt weten waar onze gasprijs op gebaseerd is, kijk dan eens bij transparantie.

gewoon gas

1 Plan, 1 Prijs

Bij Watz houden we niet van verschillende tarieven, formules of promoties voor nieuwe klanten.

Voor ons zijn transparantie en duidelijkheid het belangrijkst. Daarom bieden we je graag één duidelijk tariefplan aan, huishoudens of klein zakelijk, zonder kleine lettertjes.

Hierbij geniet je van een variabele energieprijs. Je weet zelf precies hoeveel je op ieder gegeven moment voor je energie betaalt. Op jaarbasis nemen we hier een gemiddelde van om het overzichtelijk voor je te houden.

Omdat we graag alles transparant houden, krijg je 4 tot 6 weken voor het verloop van je actuele contract een voorstel voor de volgende periode. Dit voorstel is precies hetzelfde als wat wij onze nieuwe klanten aanbieden.

Besparingstips

Ongeacht de aanbieder heb je het verbruik natuurlijk zelf in de hand. Het is daarom goed om af en toe eens stil te staan bij je eigen verbruik. Watz helpt je er graag bij met enkele goede besparingstips. Dat scheelt niet alleen geld, maar zorgt er ook voor dat je je steentje bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Service

Klantenservice is erg belangrijk voor ons. Heb je een vraag over elektriciteit of aardgas? Opmerkingen? Neem dan gerust contact op met het Watz-team, behulpzame professionals met kennis van zaken. Zij helpen je graag verder met je vragen en proberen om je binnen twee werkdagen een passend antwoord te geven.